Jaarafsluiting MKB Valleiregio

MKB Valleiregio organiseerde de jaarafsluiting bij FLX: een mooie en leerzame avond.
8 maart 2024 in
FLX Offices
| Nog geen reacties

MKB Valleiregio sluit het jaar af in stijl bij FLX Offices

Gisteravond was het een gezellige avond bij FLX: MKB Valleiregio koos onze locatie aan de Brouwersgracht in Veenendaal voor hun jaarafsluitende bijeenkomst. De sfeer was goed, het buffet smaakte en er werd ook nog iets geleerd. 

MKB Valleiregio

MKB Valleiregio is een bruisende netwerkclub voor ondernemers uit de Valleiregio. En dat was te merken: in een informele, gezellige sfeer kwamen de leden bij elkaar. Na de inloop en het praatje van de voorzitter Caroline Gerrissen werd het buffet geopend en konden de gasten genieten van diverse smaakvolle gerechten. 

Fotografie workshop: van smartphone naar kerstkaart

Centraal bij deze bijeenkomst stond de workshop van Merijn Quakkelaar van Quakkelaar Fotografie. Hij deelde zijn expertise in een boeiende workshop over hoe je met een smartphone mooie foto’s kunt maken. De aanwezigen leerden praktische tips en trucs en gingen - net op tijd voor de feestdagen - direct zelf aan de slag om met een kerstkaart. 

Het was erg leuk om deze dynamische groep ondernemers te hosten en bij te dragen aan een mooie jaarafsluiting voor alle leden van MKB Valleiregio. 

Locatie voor evenementen en meer

Deze avond benadrukt ook nog eens dat we bij FLX niet alleen plek bieden voor kantoorruimte en flexwerken, maar ook een ideale locatie zijn voor bijeenkomsten, borrels, businessclubs en workshops. 

Of je nu een kleine setting nodig hebt voor een bestuursvergadering of een ruime zaal voor een netwerkevenement, we denken graag met je mee. 

Ook een event bij FLX organiseren? 

Als je geïnteresseerd bent in het organiseren van een evenement bij FLX Offices, of gewoon meer wilt weten over onze flexibele werkplekken en voorzieningen, neem dan contact met ons op. Je bent van harte welkom! 

Deel deze post
Aanmelden om een reactie achter te laten