Inspirerende ondernemersavond bij FLX Offices

Groei, ontdekking en verbinding op SNS ondernemersavond
3 november 2023 in
FLX Offices
| Nog geen reacties


Op 2 november vond de eerste bruisende ondernemersavond op ons FLX Offices kantoor in Veenendaal plaats. SNS Bank organiseerde een avond die volledig in het teken stond van groei. We mochten tientallen lokale en regionale ondernemers verwelkomen in ons kantoor aan de Brouwersgracht. Het was een avond vol waardevolle inzichten, praktische tips en inspirerende voorbeelden van 3 sprekers. Gratis toegankelijk event van SNS Bank

Het gratis toegankelijke event van de SNS Bank werd uitstekend gecaterd door TORV. Iedereen werd getrakteerd op heerlijke amuses, soep en smakelijke broodjes, vergezeld van een paar drankjes naar keuze. Een ideale manier om in een ontspannen sfeer te netwerken en naar de inspirerende ondernemersverhalen te luisteren.

Sprekers over groeien als ondernemer

De avond werd ingevuld met 3 inspirerende sprekers die elk hun kennis en ervaring met de aanwezigen deelden. 

Arthur Houben, bedrijfsadviseur bij adviesbureau Bedreven in Bedrijven, deelde in zijn presentatie "Hoe beheers je de groei van jouw bedrijf en de groei niet jou?" waardevolle inzichten over het beheersen van bedrijfsgroei te midden van veranderingen. Hij wees op talloze factoren waar ondernemers op kunnen focussen in hun streven naar groei.

Hanne Hiensch en Marion van Bennekom, de oprichters van merkbureau Comfy, inspireerden het publiek met hun verhaal over hun eerste stappen als ondernemers en de groei die ze hebben gerealiseerd. Ze benadrukten de kracht van een sterk merk en moedigden andere ondernemers aan om hieraan te werken voor duurzame groei.

Carlijn Pluijmakers, founding mother van film- en animatiestudio Redrum en gerelateerde ondernemingen, deelde een inspirerend verhaal over haar organische ondernemersreis. Ze toonde aan hoe ze zich inzet voor een betere wereld door haar passie te volgen.

Napraten bij de borrel

Tussen de sprekers door en na afloop was er voldoende gelegenheid om te netwerken en ervaringen met elkaar te delen. We vonden het mooi om te zien dat zoveel ondernemers elkaar wisten te vinden op onze locatie. Dat is namelijk ons doel: het samenbrengen van ondernemers, freelancers en zzp'ers om zoveel mogelijk synergie en samenwerkingen te realiseren.

Een speciale dank gaat uit naar de SNS Bank voor het organiseren van dit inspirerende evenement.Deel deze post
Aanmelden om een reactie achter te laten